Какво да носите със суичър

Пролетта предстои, а какви са модните тенденции, предлагаме ви да научите сега.

Какво да носите със суитшърт

Дългоочакваната пролет вече ни радва със слънцето. С ранната топлина обаче често сме в заблуда и забравяме за някоя и друга топла дреха. На помощ идват ежедневните спортни екипировки, които може да разгледате и в самите ревюта на спортни стоки.

Суитшъртът е идеалния модерен акцент на пролетта и е подходящ за променливо време. Този елемент от спортната екипировка и уличната мода е уникална находка за всички почитатели на спортни стоки.

Името на таз дреха идва от комбинация от английските думи “sweater” (пуловер) и “shirt” (риза). На външен вид този тип пуловер донякъде напомня обикновена спортна жилетка.

Един качествен суитшърт винаги е изолиран от вътрешната страна, а самият той е изработен от плътен трикотаж. Поради свойствата на естествения материал, такъв спортен пуловер няма да ни кара да се чувстваме на студено вечер и да ни е горещо през деня.

Как се е появил суитшърт

Интересно е, че в основната идея за създаване на суичър са заложени практичност и комфорт. Първият спортен пуловер в света е пуснат през 20-те години на миналия век. Неговият създател е американският предприемач Бенджамин Ръсел, преследва основната цел да разработи такъв модел спортно облекло, в което синът му Бени да играе футбол, без да се оплаква от тренировъчната си униформа. Така младите футболисти започнали масово да носят, защото тази дреха не ги карала да се чувстват неудобно или горещо.

Вече можете да си купите суитшърт с класическа кройка. Интересни и разнообразни модели може да откриете тук: maratonki.info. Всеки от тях се характеризира с максимална практичност, без излишни копчета, крепежни елементи и други допълнителни елементи. Традиционният пуловер, като правило, прилича на спортното облекло на американските студенти от миналия век, което отдава почит на историята в създаването на това със сигурност гениално изобретение. Отличителна черта на този суитшърти е v-образната яката, която предпазва пуловера от разтягане при носене. Хастарът, или по-скоро шевната страна, трябва да е от естествена материя, за да абсорбира лесно потта.

Всички тези отличителни черти са знак за висококачествена и удобна спортна дреха. За всички промоции на дрехи последвайте линка.

0 Comments

Leave a Comment

Последвайте ни

INSTAGRAM

Реклама

Последвайте ни