9 успешни начина да говорите с жени и да ги накарате да ви обикнат

Мъжете са от Марс, жените са от Венера. Поне така ни казаха.

Имаше книга, написана с това заглавие преди известно време и за мен тя послужи за създаване на илюзията, че мъжете и жените са полярни противоположности по отношение на видовете и нямат голяма надежда някога наистина да се разбират пълноценно.

Как да говорим с жени?

Това, което този автор не осъзнава, е, че мъжете като личности са много различни един от друг. Не можете да започнете спор с „Мъжете всички са …“ и да не изглеждате невежи, защото всички мъже не са еднакви.

Същото важи и за жените. Не всички жени си приличат. Това, което прави всеки човек прекрасен, е, че той е индивидуалност. Всеки от хората има свои собствени любов и омраза, надежди и мечти.

Знам, че това изглежда отчасти безнадеждно и безкрайно неопределено. Ако всички жени са различни индивиди с различни вкусове и идеи, как в името на всички свети неща можете да се научите да говорите с всяка една от тях? Не се страхувайте! Това, което ще споделя с вас, е тайна. Това е тайната на това как да говорите с всеки, без значение кой е той, и да изграждате интерес и в крайна сметка да се обичате с него.

1. Погледнете под фасадата и вижте истинския човек под нея.

Под прикритието на облеклото, изградените навиците и маски, всички може би сме страхотни хора. В миналото си всеки има неща, които го преследват, но тези неща не сме самите ние и ние всички знаем добре това.

Никой не обича да му напомнят за лошите му черти или болезненото му минало. Това, с което се гордеем най-много, е това, което ни е вродено, което правим с лекота и харесваме, това което ни дава колорита и излъчването. Най-горди сме с идеалния човек до нас, около нас и в нас. Когато говорите с жена (или мъж, или дете), потърсете там идеалния човек и говорете с него.

При някои хора е по-лесно да се види този перфектен човек, отколкото при други, а при някои той е толкова скрит от странни псевдоличности и други странни, емоционални багажи, че почти липсва. Ако човекът, с когото говорите, ви затруднява в достъпа до този перфектен човек, опитайте другаде, продължете напред. Намерете някой, който няма толкова “тежък багаж”, на раменете си. И каквото и да правите, не си губете времето в разговори с псевдоличности и неискрени хора. Те просто не си заслужават.

2. Отделете време за изграждане на общи теми и на разбиране на другия.

Упражнявайте това умение. Отидете до супермаркета или някъде, където ще трябва да общувате с хора. Когато стигнете до касата, намерете нещо, което ви харесва на касата.

Откривам, че жените обичат бижутата и отделят време и усилия, за да изберат комплект такива, с които да изглеждат хармонично и добре. Ако видите изкусно направено бижу на тях и коментирате искрено това, ще ви се откликне с онова човечното, което дава широта и дава воля за диалог. Те автоматично ще започнат да се чувстват по-добре за вас и да позволят разговор и развитие.

3. Оставете човека да говори за себе си.

Това е лесната част. Не е нужно да сте ослепителни или блестящи. Всичко, което трябва да бъдете, е добър слушател и да отговаряте с думи и жестове, които имат отношение към разглежданата тема. Като „парче от торта“ е.

Например, току-що сте коментирали открито и естествено развълнувано бижу (или пуловер или шал) и разговорът е започнал. Като цяло те ще ви разкажат малко за “парчето”. „О, майка ми ми го купи за рождения ми ден!“ След това се усмихвате и казвате „Каква страхотна майка имаш!“ или нещо, за което знаете, че тя ще се съгласи и ще и стане истински приятно.

Съпротивете се с всички сили на импулса да започнете да говорите за себе си. Този разговор е за нея. Ако продължавате така всеки път, когато преминете през касата, ще установите, че скоро сте приятели. Оттам поканата за кафе е идеалната следваща стъпка, за да се опознаете по-добре.

4. Избягвайте теми, по които сте силно несъгласни или имате крайни позиции.

Няма по-бърз начин да накарате някого да ви намрази в червата, от това да вземете противоположна гледна точка на даден човек и след това да се опитате да го убедите, че греши. Да приемем, че вашият очарователен човек от касата е приел поканата ви за кафе! Ех! Това е голяма стъпка. Не изпускайте късмета си сега, като се опитвате да я впечатлите с това колко сте умен, голям или силен и колко слаба и заблудена може да е тя. Ако направите това, това ще бъде последната ви среща и няма да имате кой да обвинявате, освен себе си. Вместо това намерете неща, за които сте съгласни, който обичате да обсъждате, подготвен сте за тях и можете да говорите очарователно и с вкус.

Ако не сте съгласни с държавната политика, избягвайте тази тема, пазете се като “дявол от тамян“, защото острите или негативните ви коментари по темата няма да са добре дошли. Придържайте се към нещата, за които от сърце сте съгласни и ще се справите.

5. Не нарушавайте личното й пространство.

Вашият помощник чиновник е очарователна жена. Тя, през годините неминуемо и очаквано е имала своя опит с мъже, които се опитват да ухажват и да се сближат с нея. Уважавайте я, като й давате достатъчното пространство. Опитът да я преместите твърде близо до вас, докато тя не е готова за това, е нарушение на нейните граници. За нея това може да означава, че ако сега нарушите ограничения, кой знае какви ограничения ще бъдат нарушени, когато тя ви допусне в своя свят?

6. Погрижете се за личната си хигиена!

Измийте зъбите си и срешете косата си. Изобщо справете се с неприятните миризми! Знам, че не трябва да казвам това, но понякога хората не знаят, че миришат. Уверете се, че не го правите! Ако току-що сте хапнали дюнер или пушили цигара, сдъвчете дъвка или нещо такова!

Проверете зъбите си и се уверете, че по тях няма останало нещо. Не ходете измачкан, освен ако не е секси смачкано, като лен или друга такава материя. Обърнете малко внимание на гардероба си. Изглеждайте чист и не носете стари дрехи с нишки, власинки, косъмчета от домашни любимци и прочие. Никой няма да ви уважава, ако не се уважавате вие, външният ви вид е показател за нивото на уважение към вас самите.

Не се притеснявайте, ако сте малко по-пълен или се чувствате твърде нисък или имате някакви други индивидуалности, качества, които ви притесняват. Повечето хора дори не забелязват тези неща. Ако го направят и не искат да говорят с вас заради тях, те така или иначе не си заслужават. Продължете напред! Има много прекрасни дами там, които търсят грижовен и приятен човек като вас.

7. Ами подаръците?

Повечето хора обичат подаръците, но има моменти, когато подаръците са нежелани. Да предположим, че вие и вашият красив чиновник вечеряте заедно тази вечер. Напълно подходящо е да й подарите цветя, но не и цветя, шоколад в кутия във формата на сърце и нова кола.

Тя не иска да бъде задължавана и твърде много подаръци я карат да чувства, че сега, на момента трябва да направи нещо за вас. Макар това да звучи страхотноза вас, то тя се ще се почувства ужасно некомфортно. Случвало ли ви се е да се появите на работа и да сте забравили, че е рожденият ден на готин колега, или друг празник и не сте донесли нищо? Как се почувствахте? Измъкнахте ли се отзад и пропуснахте цялата работа, купона, защото чувството за виновност, притеснението беше твърде много? Виждате ли какво имам предвид?

Ако искате да я впечатлите, измийте и почистете колата си. Попитайте я какъв филм харесва или какво обича да хапва и направете резервации в ресторант, който знаете, че ще хареса. Отделете време, за да създадете вечер, която тя ще намери за вълшебна. Това, което ще я впечатли, са грижите, които сте положили, и уважението, което сте отправили към нея, за отделеното време и вниманието.

8. Изберете разумно!

Помня! Не всички жени са желани само защото са жени или защото са хубави. Змиите хапят смъртоносно и са факт, жена, която е негативна, неуравновесена или пасивно агресивна (наричана още тайно враждебна и подмолна), ще направи живота ви и живота на всички деца, които имате, нещастен.

Помислете предварително, преди да станете сериозен в намеренията си. Ако установите, че бъдещата ви приятелка е един от тези типове, дайте й сърдечно “сбогом любима и не позволявайте на вратата на хола да ви удари в задника на излизане!“

Топла и любяща жена с искри в очите и чувство за хумор е далеч по-желана от доста психо нестандартните особи. Красотата може да избледнее с времето, когато е само на повърхността. Истинската красота, която виждаш, когато видиш идеалния човек, онази отвътре, е завинаги. Животът е трудна игра и само някой, който има почтеност, състрадание и ангажираност, ще бъде до вас, когато наистина имате нужда от него.

Tags: , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment

Последвайте ни

INSTAGRAM

Реклама

Последвайте ни